Show Info

Plaagmuur [2020]

cameraman voor de aflevering in Eindhoven In de Week Tegen Pesten zendt de EO het nieuwe programma ‘De Plaagmuur’ uit. Het is de opvolger van het met een Gouden Roos bekroonde programma ‘De Anti Pest Club’. Voor het zesde jaar op rij bezoekt Anne-Mar Zwart basisscholen om met kinderen in gesprek te gaan over pesten. […]

Details

Televisie

Plaagmuur [2020]

cameraman voor de aflevering in Eindhoven

In de Week Tegen Pesten zendt de EO het nieuwe programma ‘De Plaagmuur’ uit. Het is de opvolger van het met een Gouden Roos bekroonde programma ‘De Anti Pest Club’. Voor het zesde jaar op rij bezoekt Anne-Mar Zwart basisscholen om met kinderen in gesprek te gaan over pesten. Dit jaar schrijven de kinderen hun eigen ervaringen met pesten op een briefje en stoppen deze in de plaagmuur. Samen met Anne-Mar denken de klasgenoten na over hoe ze het pesten voorgoed gedag gaan zeggen.

Zapp Tegen Pesten
‘De Plaagmuur’ is een onderdeel van de themaweek Zapp Tegen Pesten. Van 21 tot en met 25 september staat NPO Zapp, samen met haar kijkers, op tegen pesten. De themaweek sluit online en op tv aan bij de landelijke Week Tegen Pesten van School & Veiligheid en maakt het thema pesten voor kinderen bespreekbaar.

Geproduceerd door Sky High voor EO.